Ali ste vedeli?

Splošni pogoji poslovanja

1. Splošno

S spletno stranjo www.cebelarna-novak.si upravlja podjetje Čebelarstvo Miha Novak, v nadaljevanju prodajalec. Podjetje se ukvarja s prodajo izdelkov iz medu. Pred uporabo spletne trgovine predlagamo, da si preberete Pogoje poslovanja. Prodajalec si pridržuje pravico do sprememb pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila.

2. Cene

Vse cene so navedene v EUR in ne vključujejo DDV. Podjetje Čebelarstvo Miha Novak, ni davčni zavezanec. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

3. Način plačila

Podjetje deluje le na področju Republike Slovenije in omogoča plačilo po povzetju.

4. Stroški poštnine

Poštnina je po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, pri nakupu nad 40 € pa je brezplačna.

5. Naročilo blaga

Naročilo blaga se opravi na spletni strani preko obrazca za naročilo. Možno pa je oddati naročilo tudi direktno preko e-pošte info@cebelarna-novak.si ali telefona. Številka je navedena na spletni strani. Vsi podatki o naročilu so shranjeni pri podjetju Čebelarstvo Miha Novak. Če naročenega blaga, prodajalec ne more odpremiti v obljubljenem roku, o tem obvesti kupca po epošti, ki lahko odstopi od pogodbe.

6. Dostava

Dostavlja Pošta Slovenije.

7. Postopek nakupa

Kupec označi izdelek, ki ga želi in odda naročilo (beri: izpolni obrazec). Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

8. Preklic naročila

Kupec lahko naročilo prekliče preko telefona. Telefonska številka je navedena na spletni strani.

9. Vračilo prejetega blaga

Kupec lahko prodajalcu v 15-ih dneh od prevzema izdelka sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Preklic pogodbe sporoči na e-mail naslov. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je povratna poštnina vračila blaga. Blago mora potrošnik vrniti prodajalcu najkasneje v 15-ih dneh po sporočilu o odstopu. Kupec, ki od pogodbe ali naročila odstopi, mora blago vrniti nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, prodajalec pa mu mora vrniti plačano kupnino v roku 15-ih dni po prejemu vrnjenega blaga. Kupnino mu vrne preko TRR, gotovinskih vračil ne izvajamo. V vračilo kupnine se ne šteje znesek za opravljeno storitev dostave. V primeru, da je ugotovljeno, da je nastala fizična poškodba na blagu ali da se količina ne ujema, je kupec dolžan poravnati nastalo škodo.

10. Varovanje osebnih podatkov

Prodajalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca. Prodajalec bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila. Pridobljenih podatkov brez vašega privoljenja, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Spoznajte Apikrem*

* Posebna mešanica medu, propolisa, cvetnega praha in matičnega mlečka.

Apikrem vsebuje vse štiri glavne čebelje pridelke, ki jih kot naravno zdravilo in v prehrani človek uporablja že stoletja.

Ta edinstvena kombinacija krepi obrambno sposobnost organizma, kar je pomebno zlasti v času gripe in prehladov.

Spoznajte Apikrem